Kun nyt sattui sopivasti tähän "kotinurkille" tuo Saarijärven KR-näyttely, niin pitihän Toffe sinne ilmoittaa ja lähteä kokeilemaan kepillä jäätä, miten kehäkäyttäytymisen kanssa käy... Päivän järjestelyt oli vähän poikkeavat, Toffen paras kaveri oli myös lähdössä kisailemaan, joten pojat sai aamulla heittää puoli tuntia painia ensin kotona ja sitten suunnattiin kimppakyydillä näyttelypaikalle. Ehkäpä tuosta kaverin seurasta ja helteestä johtuen turhia höyryjä ei tänään ollut, Toffe käyttäytyi varsin hillitysti koko päivän. Ehkä vähän liikaa kokeili istua kehässä, kun nyt on yritetty opetella että ihmisten lähellä olisi suotavaa pitää tassut maassa ja istua. Tai sitten helteellä ei vaan olisi jaksanut seistä. Oli miten oli, päivä meni hyvin, Toffe tänään KÄY ERI, KÄK2, SA. Ja tuomarina Saarijärvellä oli Tuula Savolainen. Tällainen arvostelu tänään:

2 v 2 kk. Tiivis kokonaisuus. Kaunis ylälinja. Hyvä pää & ilme. Hyvä rungon tilavuus. Hyvä eturinta & vahva lantio. Tasap. raajarakenne. Hyvä raajaluusto. Etuliik. tulee tiivistyä. Polvikulm. voisi olla hiem. enemmän. Reipas sivuaskel. Korkea-asentoinen häntä liikkeessä. Erinomainen karva.

Hein%C3%A4kuu%202014%20002%202-normal.jp

Ehkä me ei sittenkään vielä luovuteta tätä näyttelyissä käymistä :) Sopivia paikkoja ei vaan tälle syksylle kauheasti ole tarjolla. Seuraava jännityksen paikka onkin sitten Mejän tiimoilta parin viikon kuluttua, kun päästään ensimmäistä kertaa kokeisiin. Vähän pelottaa, että Toffe sinkoilee kanalintujen hajujen perässä ja unohtaa koko jäljen. Mutta käydään kokeilemassa, sitten tietää millä tasolla mennään!