Kello herätti aamulla klo 3, ja suuntasin vanhemman lapseni ja Toffen kanssa kohti Raahen ryhmänäyttelyä. Tänään olisi ollut labradorien erikoisnäyttelykin Hyvinkäällä, mutta lyhyempi ajomatka ja lyhyempi päiväohjelma vei kuitenkin voiton ja ilmottauduttiin tuonne Raaheen. Päivä oli oikein mukava, matkat meni ongelmitta, lapsi jaksoi mukana reippaasti, ja Toffessakin on jotain aikuistumisen merkkejä - se ei enää riehunut näyttelypaikalla. Toki sillä vieläkin kierrokset nousee, mutta se on jo ihan hallittavissa, eikä edes yrittänyt "noutaa" tuomarin kättä kun hampaita tarkastettiin. Se on siis kuitenkin ihan kehityskelpoinen otus :) Toffe kisasi käyttöluokassa, tuomarina tänään oli Tiina Illukka (oli muuten kolmas kerta Illukan arvosteltavana). Tulos tänään KÄY ERI, KÄK2.

Ja arvostelulomakkeesa lukee seuraavaa:

Erinom. tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pää. Hieman löysät alaluomet ja kevyt kuono. Erinom. kaula ja ylälinja. Eturinta saisi olla selvempi. Valkoinen täplä rinnassa hieman häiritsevä. Vahvat raajat, hyvät tassut. Erinom. karva ja häntä. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella.

Että tästä se taas lähtee. Nyt pitäisi miettiä, mihin seuraavaksi ilmottaudutaan. Odotellaanko kevättä vai käydäänkö jossain vielä talven mittaan? Täytynee nukkua yön yli ajatukset vähän virkeämmiksi ja miettiä sitten tarkemmin.

Tähän vielä loppuun näyttelyreissun jälkeen otettu kuva Toffesta. Se sitten osaa aina luimistella, kun yritän sitä kuvata. Ei ollenkaan valokuvauksellinen...

Tammikuu%202015%20026.jpg