Toffe on nyt käynyt jalkojen tärinän takia myös röntgenkuvissa. Selästä otettiin Kennelliittoon lähtevät viralliset kuvat. Lausuntoa ei ole vielä tullut, mutta kuvanneen eläinlääkäriaseman ell ei nähnyt kuvissa mitään poikkeavaa, joka selittäisi jalkojen tärinää. Samalla myös Toffen polvet kuvattiin "epävirallisesti", ja ne myös tunnusteltiin. Ei niissäkään mitään vikaa. Nyt on taas pari osastoa terveeksi todettu, mutta kääntöpuolena on se, että tärinän syy ei vieläkään selvinnyt.

Olen nyt myös sähköpostin ja somen kautta kysellyt tästä asiasta useammallakin taholla, vaikuttaa sille että kohtalotovereita on jokunen, joskin eri roduista. Ja suurimmalla osalla vaiva on yhtä mysteeri kuin Toffellakin. No, täytyy jatkaa selvittelyä tässä kesän mittaan, ja miettiä syksymmällä vieläkö jotain tutkitaan vai annetaanko asian olla niin kauan kuin koira on kivuton ja liikkuu normaalisti...

Mejä-kokeisiin tässä odotellaan pääsyä kesäkuulle, olisipahan ainakin jotain puuhaa, joka veisi hetkeksi ajatukset pois tästä ongelmasta. Ja noutopuolelle on nyt vihdoin saatu pieni paikallinen ryhmä kasaan, eli ehkäpä jatkossa tulee porukassa treenattua ja opeteltua vähän aiempaa aktiivisemmin :)

Niin, ja Toffehan on nyt sitten jo 3-vuotias, synttäreitä vietettiin viime viikolla. Nopeasti on aika mennyt, vastahan se palleroinen haettiin kotiin...!

20150523_144552-1.jpg